lørdag 28. april 2007

Følte meg litt sprek i dag, så da passet det bra at min kone og datter gikk tur........ Føler meg såååå mye bedre nå.....
Det har vært et helt fantastisk flott vær i dag !! Får nesten en fornemmelse av sommer. Burde vært ute og lett etter Geocatcher, men det krever litt tid som jeg ikke har hatt i dag.
Blir vel flere godværsdager i løpet av sommeren, håper jeg.
Her er noen bilder fra nærmiljøet :

torsdag 26. april 2007

Da er det tid for selvangivelse. Kun dager igjen......
De sier at man skal betale sin skatt med glede !? Det har jeg prøvd, men de ville heller ha norske kroner......
Har du forresten tenkt på hvor mye av lønninga di som går til staten ??
Når lønna kommer på konto har staten allerede vært der med hånda og forsynt seg(skatt). Du setter deg i bilen( som staten har fått avgift på ) og bruker drivstoff ( med avgift ) for å kjøre til butikken og kjøpe mat( riktig; med avgift ). Maten blir stekt/kokt ( joda, staten er inne med en finger i strømmen også) og spist ( avgiftsfritt !!!! ). Etter en stund er det tid for å slippe maten ut igjen ( kloakkavgift, vannavgift, og.....du tørker deg med avgift.....). Alt i alt, hvorfor kan ikke alle arbeide gratis mot at staten sørger for mat, hus, varme og transport !! Alt ender jo der allikevel !!!

søndag 22. april 2007

Er du fra Hammerfest ?

Da tror jeg det kan være moro å ta en kikk på denne siden. Dette er en kar som har en helt utrolig oversikt over alt som har skjedd i byen både før og nå. Han har et helt fantastisk bildearkiv som omhandler bl.a. gamle skolebilder, bryllupsbilder og andre hendelser. Vel verdt å kikke på !!!
Min første blog....

Jeg har en stund tenkt på å ordne meg en blog etter å ha strevet litt med hjemmeside. Er litt enklere med blog, tror jeg. Problemet med hjemmeside er vel i første omgang å finne ut hva du skal bruke den til....... Fungerer dårlig som dagbok !!
Skal prøve å få oppdatert litt jevnt, men garanterer ikke hver dag. Lurer også på å prøve meg litt med redigering av bilder i Paint Shop Pro. Her er bilder min bedre halvdel har redigert:
http://randi-naturbildeblog.blogspot.com
http://blogg.hobbyboden.com/randi/index.php

Må forresten gratulere min arbeidskompis Arne med ny blog ! Han begynner å få overtaket på PC-en nå.......
(ja, han er sløvere enn meg når det kommer til oppdatering og skriving. Hørte rykter om at han ikke syntes blogger var enkel nok og ville ordne blog ett annet sted.....) TAPER !! ;) Finner da ikke noe enklere !!